Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Vragen over LASIK

Als u vragen heeft over de LASIK methode of vragen over ooglaseren in het algemeen, beantwoord EyeMIND deze graag. Wij hebben vragen over de LASIK-methode die wij dikwijls krijgen verzameld. Staat uw vraag er niet bij? stel deze dan via ons vragenformulier.

Q:Is EPI-LASIK hetzelfde als LASIK of Femto-LASIK?

Nee, EPI-LASIK heeft niets met IntraLASIK/FemtoLASIK te maken. EPI-LASIK is een vorm van een LASEK-behandeling. IntraLASIK/FemtoLASIK is een nieuwe technologie waarbij er zonder een mesje een flapje wordt gemaakt. Wij passen de EPI-LASIK methode niet toe. EyeMIND acht de EPI-LASIK op de lange termijn niet betrouwbaar. Het beste alternatief voor de FemtoLASIK blijft LASEK/PRK.

Q:Een jaar geleden ben ik in Nederland al uitgebreid onderzocht. Ik ben toen geschikt bevonden voor een LASIK-behandeling. Moet ik nu het vooronderzoek opnieuw laten uitvoeren.

Ja! Ongeacht of u recentelijk of een tijd terug bent onderzocht. Als u besluit om behandeld te worden, wordt u door onze arts, geheel volgens de normale procedures alsnog uitgebreid onderzocht.

Q:Voel ik pijn na een LASIK-behandeling?

Zowel na de LASIK-behandeling als na de contactlens-implantatie voelt u vrijwel geen pijn.

Onze artsen hebben heel veel ervaring met LASIK. Met de nieuwe technologie raden onze artsen de FemtoLASIK methode ( ooglaseren zonder mes ) aan in plaats van de reguliere LASIK. Meer informatie over de FemtoLASIK methode en vragen over de femtoLASIK zijn ook op deze site te vinden. Wilt u weten of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling? Boek dan nu een vooronderzoek.

Heeft u nog specifieke vragen over LASIK, ooglaseren of refractiechirurgie die niet zijn beantwoord? Vul dan het onderstaand formulier in en EyeMIND beantwoordt uw vragen zo spoedig mogelijk. Uw vraag en ons antwoord zullen wij tevens plaatsen onder de juiste categorie. Als u uw Twitter naam achterlaat dan sturen wij als extra service een tweet als wij uw vraag hebben beantwoord.

Stel uw ooglaser vraag