Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Leesbrilcorrectie

Vanwege het verminderde accomodatievermogen van de natuurlijke ooglens heeft bijna iedereen vanaf de leeftijd van 40-45 jaar een leesbril nodig.  Ouderdomsverziendheid is door onze nieuwste techniek de Supracor te corrigeren zodat het ook voor u mogelijk is om te lezen zonder uw leesbril op en af te zetten.

Wat is de Supracor leesbrilcorrectie?

Supracor leesbrilcorrectieSupracor heeft software voor onze Technolas 217p laser ontwikkelt waardoor de apparatuur ook ouderdomsverziendheid kan corrigeren. Deze leesbrilcorrectie wordt uitgevoerd tijdens een reguliere zichtcorrectie. Dit betekent dat de laser de mogelijkheid heeft om uw ogen multifocaal te corrigeren.

Wanneer kom ik in aanmerking voor Supracor leesbrilcorrectie?

Om in aanmerking voor de leesbrilcorrectie te komen dient u tussen de 50 en de 65 jaar te zijn. Deze leeftijdsrestrictie is er om het succes van de behandeling te verzekeren. De normale sterkte van uw ogen moet tussen de +1.00 en de +2.50 liggen ( verziendheid ). Bovendien dient uw leesbrilsterkte boven de +2.00 dioptrieën te liggen. Als u voldoet aan deze criteria dan kunt u een afspraak maken voor een vooronderzoek zodat we kunnen bepalen wat de Supracor leesbrilcorrectie voor u kan betekenen.

Behandeling in combinatie met een FemtoLASIK behandeling

De Supracor leesbrilcorrectie wordt uitgevoerd in combinatie met een FemtoLASIK laserbehandeling. Bij deze behandelmethode worden uw ogen gelaserd door middel van een flapje. Dit flapje wordt teruggeklapt waardoor de Technolas 217p laser uw ogen kan corrigeren. Dankzij de speciale Supracor software wordt er een multifocaal profiel gemaakt waardoor uw zicht voor zowel dichtbij als veraf in één behandeling wordt gecorrigeerd.

Heeft u interesse in een leesbrilcorrectie? Laat u dan terugbellen door EyeMIND.. Of wilt u meer informatie over de Supracor leesbrilcorrectie kijk dan op de pagina apparatuur.