Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Nazorg

nazorg na een ooglasercorrectieComplicaties zijn na een ooglaserbehandeling een zeldzaamheid. Desondanks zijn complicaties nooit helemaal uit te sluiten. Om de kans op ongemakken voor u te minimaliseren worden uw ogen tot een jaar na de behandeling door de kliniek in Amsterdam nog gecontroleerd. Complicaties vereisen een directe behandeling en hebben top op heden niet voor blijvende problemen gezorgd.

Op de dag van uw ooglaserbehandeling wordt u na afloop van de behandeling gecontroleerd en worden mogelijke complicaties in kaart gebracht. De tweede nacontrole vindt plaats op de dag na de behandeling. Tijdens dit vooronderzoek worden uw ogen gecontroleerd en kunt u eventuele vragen nog met de arts bespreken.

Overige nacontroles

De overige nacontroles vinden plaats na een maand, een half jaar en een jaar. Dit gebeurt in Nijmegen of in de ooglaserkliniek in Amsterdam. Deze controles worden uitgevoerd om de verwachtingen van uw ooglaserbehandeling te waarborgen.Als er een nabehandeling nodig blijkt te zijn dan wordt u nogmaals door in Amsterdam onderzocht. In overleg met u wordt dan beslist of een nabehandeling mogelijk en wenselijk is. Aan deze eventuele nabehandeling en de reguliere nacontroles zijn geen extra kosten verbonden.

 

Heeft u nog vragen over de nazorg? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.