Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Ooglaserkliniek Amsterdam

Via EyeMIND worden uw ogen gelaserd in de kliniek in Amsterdam. Als u besluit tot het laseren van uw ogen dan wilt u logischerwijs dat dit gebeurt in een gerenommeerde ooglaserkliniek. De kliniek voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en beschikt over moderne behandelkamers en ruimtes waar u als patiënt kan ontspannen. De kliniek is uitgerust met betrouwbare apparatuur en waar onze ervaren oogartsen fulltime bezig zijn met ooglaseren en andere zichtcorrecties.

Hygiëne en apparatuur

De hygiëne in de behandelkamers wordt gewaarborgd door middel van een uiterst modern luchtbehandelingssysteem. Daarnaast heeft de kliniek de beschikking over de Technolas 217p laser en de Intralase FemtoSecond laser. Lees meer over de ooglaserapparatuur.

Vooronderzoek en nacontroles ook in Rotterdam, Nijmegen en Düsseldorf

Naast de kliniek in Amsterdam kunt u ook in *Rotterdam, *Nijmegen* en Düsseldorf* ( Duitsland) terecht voor het vooronderzoek en de nacontroles. De ooglaserbehandeling zelf wordt echter altijd in de ooglaserkliniek in Amsterdam uitgevoerd.

* Met uitzondering van de nacontrole op de dag van de behandeling en de nacontrole op de daaropvolgende dag. Deze worden altijd in de kliniek in Amsterdam uitgevoerd.