Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Top Specialisten

Ooglaseren via EyeMIND betekent dat u persoonlijk en professioneel in de kliniek in Amsterdam wordt behandeld. De behandeling wordt uitgevoerd door een gerenommeerd medisch team bestaande uit Prof. Dr. Bozkurt Şener en Dr. Otto Wolter en hun assistenten. Zij hebben al meer dan 75.000 succesvolle behandelingen uitgevoerd, waaronder ooglaseren, lensimplantaties en staaroperatites.

Prof. Dr. Bozkurt Şenerspecialist bozkurt sener

Prof. Dr. Bozkurt Şener heeft al 20 jaar ervaring in het laseren van ogen. Hij heeft al meer dan 60.000 ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Prof. Dr. Bozkurt Şener is internationaal één van de meest ervaren specialisten op het gebied van ooglaseren en refractieve oogchirurgie.

Meer over Dr. Bozkurt Şener

Dr. Otto WolterSpecialist oogarts Otto Wolter

Dr. Otto Wolter is een oogarts afgestudeerd aan het Universitair Medisch Centrum St. Radboud in Nijmegen. Met zijn opgebouwde expertise heeft hij op Aruba de eerste oogkliniek opgezet. Dr. Otto Wolter staat in Nederland bekend als een vooraanstaand refractiechirurg, met meer dan 15 jaar ervaring.

Meer over Dr. Otto Wolter

 

Wilt u een behandeling ondergaan bij één van de ooglaser specialisten? Maak dan een afspraak voor een vooronderzoek. Of vraag informatie aan. Beide specialisten voeren de ooglaserbehandelingen uit in de kliniek in Amsterdam.