Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Vragen over kosten ooglaseren

Vragen over de kosten en het financieren van ooglaseren zijn op deze pagina te vinden

Q:Vergoed mijn zorgverzekeraar een ooglaserbehandeling?

Veel zorgverzekeraars vergoeden een deel van de ooglaserkosten. De hoogte is afhankelijk van de pakketten van de zorgverzekeraars. Het kan u tussen de 100 tot 1000 euro schelen. Meer informatie over vergoedingen van uw zorgverzekeraars kunt u op de pagina zorgverzekeraars vinden.

Q:Kost een herbehandeling geld?

Nee, de partnerkliniek van EyeMIND biedt zichtgarantie, u krijgt de herbehandeling gratis.

Q:Moet ik extra betalen voor de middelen die ik mee krijg na de behandeling?

U betaalt alleen voor de medicatie en oogdruppels die u na uw behandeling dient te gebruiken. Deze medicatie is op doktersvoorschrift en verkrijgbaar bij de apotheek. U kunt deze kosten wel declareren bij uw zorgverzekeraar.

Q:Is het vooronderzoek gratis?

Het vooronderzoek is niet altijd gratis. Normaliter kost het vooronderzoek € 75,-. Als u besluit een ooglaserbehandeling uit te laten voeren is dit vooronderzoek gratis. Ook als u niet geschikt wordt geacht voor een ooglaserbehandeling is het vooronderzoek gratis. Mocht u wel geschikt zijn maar ziet u af van een behandeling dan kost het vooronderzoek wel de gebruikelijke €75,-.

Heeft u nog vragen over de kosten van het ooglaseren die niet in deze veelgestelde vragen sectie zijn beantwoord? Vul dan het onderstaand formulier in en EyeMIND beantwoordt uw vragen zo spoedig mogelijk. Al laat u uw Twitter naam achter dan sturen wij een tweet als wij uw vraag hebben beantwoord.

Stel uw ooglaser vraag