Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Ooglaseren

Altijd al scherp willen zien zonder lenzen of bril?

Ooglaseren is het corrigeren van de bolling van het hoornvlies door middel van een laser waardoor uw zicht weer scherp wordt gesteld. Ooglaseren is een ideale optie als u geen zin heeft om elke ochtend uw lenzen in te zetten of als u de ongemakken van uw bril zat bent. Ooglaseren zorgt voor een definitief resultaat, dus u spaart op langere termijn ook nog geld uit. Bovendien is ooglaseren snel en pijnloos. U merkt bijvoorbeeld bij de FemtoLASIK-methode al meteen na de ingreep dat uw zicht verbetert.

Hoe gaat ooglaseren in zijn werk?

Ooglaseren bestaat (in het kort) uit twee stappen. In de eerste stap worden uw ogen geprepareerd voor het laseren. Dit betekent dat het hoornvlies wordt behandeld zodat de laser zijn werk kan doen. Dit prepareren kan via verschillende methoden worden gedaan. Bij EyeMIND hebben wij verschillende methodes om uw ogen op het daadwerkelijke laseren voor te bereiden. Via de FemtoLASIK, LASIK, LASEK of PRK methode wordt het oog geprepareerd. Meer over de verschillende behandelmethodes kunt u vinden op de desbetreffende pagina. Na dit voorbereidende proces worden uw ogen gelaserd in een tweede behandelruimte. Dit corrigeren duurt bij elkaar niet langer dan 30 seconde.

Ben ik geschikt voor ooglaseren?

Via een uitgebreid vooronderzoek wordt bepaald of u geschikt bent voor een ooglaserbehandeling. Als u op medische gronden niet in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling dan is dit vooronderzoek gratis. Ge├»nteresseerd in ooglaseren? Bel dan met EyeMIND via 020 – 303 39 63 ( op werkdagen van 09.00 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur ) of vraag informatie aan.

EyeMIND heeft veel ervaring met de volgende behandelmethodes:

  • FemtoSecond LASIK ( verbeterde LASIK methode )
  • LASEK – PRK
  • LASIK ( heel veel ervaring, echter wij adviseren de LASIK ooglasermethode niet meer )
  • Supracor Leesbrilcorrectie ( nieuwste technologie, niet iedereen komt in aanmerking )
  • PTA Wavefront
  • Implantlenzen