Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Hoe nu verder?

Om een globaal beeld van het proces van een ooglaserbehandeling te geven heeft EyeMIND een ooglaserstappenplan opgesteld.

EyeMIND Ooglaser-stappenplan

Overweegt u een behandeling? Hier kunt u in het kort lezen hoe alles in zijn werk gaat.

1- Oriëntatie: website EyeMIND.nl

Op onze site vindt u alle informatie die u nodig heeft om zich een goed beeld te kunnen vormen van de behandelingen. Wij hebben getracht deze informatie zo objectief en zo volledig mogelijk te publiceren.

2- Contactformulier

Heeft u via onze site op uw vraag geen antwoord kunnen vinden? Of wilt u iemand van ons persoonlijk en vrijblijvend spreken? Vult u dan het contactformulier in en wij bellen u op de momenten dat het u schikt, zelfs ‘s avonds. U kunt ons ook bellen om direct antwoord te krijgen. Uiteraard kunt u in plaats van een telefonisch consult ook een afspraak bij ons op kantoor aanvragen.
Wilt u direct antwoord op uw vraag? U kunt ons bellen 020 – 303 39 63 op werkdagen van 09.00 tot 21.30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

3- Afspraak vooronderzoek

Als u antwoord hebt gekregen op al uw vragen dan kunt u een afspraak maken voor een medisch vooronderzoek. De kliniek voert altijd een uitgebreid vooronderzoek uit. Een “quick scan” of een gratis vooronderzoek is nooit een volledig onderzoek en geeft nooit 100% uitsluitsel over uw geschiktheid. Het vooronderzoek wordt uitgevoerd in de kliniek in Amsterdam of op de locatie in Nijmegen of Düsseldorf ( Dld). Het vooronderzoek kunt u aanvragen via het volgende formulier of door te bellen met 020 – 303 39 63. EyeMIND is bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 21:30 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.
Let erop dat er een periode is dat u geen lenzen meer mag dragen tot aan het vooronderzoek. Uw hoornvlies dient zijn natuurlijke terug te krijgen om. Alleen dan kunnen wij betrouwbaar het onnderzoek uitvoeren:

Zachte lenzen:

Minimaal 2 weken tot aan het vooronderzoek

Harde lenzen:

Minimaal 4 weken tot aan het vooronderzoek

Alleen brildragend:

Geen termijn

Nacontroles

Na de behandeling, dag later, 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 1 jaar na uw behandeling komt u terug voor de noodzakelijke nacontroles. Het schema is afhankelijk van de toegepaste behandelmethode. Dit schema vindt u terug in de informatiemap die u van ons heeft ontvangen.

Meer weten?

Vraag meer info aan of laat u terugbellen. U kunt ook onze online agenda gebruiken om een afspraak te maken voor een onderzoek.