Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Wij luisteren naar u, denken en voelen met u mee

Het is logisch dat een ooglaserbehandeling een bepaalde spanning bij u oproept. Het gaat tenslotte om uw ogen. De kliniek doet er dan ook alles aan om uw ooglasertraject zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Wij luisteren naar u, denken en voelen met u mee. Dit doen wij voor, tijdens en na uw behandeling.

Wij luisteren naar u

Wij nemen de tijd voor al uw vragen. Wij willen u zo volledig, objectief en zo eerlijk mogelijk informeren over de mogelijkheden, onmogelijkheden en de risico’s van ooglaseren. Wat u te wachten staat voor, tijdens en na de behandeling. Wij willen dat u een weloverwogen beslissing neemt en niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Het gaat tenslotte om úw ogen!

Wij denken met u mee

Uw ogen laten laseren is en blijft een operatie. Als geen ander begrijpen wij dat een medische ingreep altijd een vorm van zenuwachtigheid met zich meebrengt. Wij zijn ervoor om u zo goed mogelijk op de behandeling voor te bereiden. Gevraagd én ongevraagd geven wij u informatie. Hoe meer u weet, hoe ontspannender u zult zijn.

Wij voelen met u mee

Zelfs tijdens de behandeling zijn wij er om u te begeleiden. Ook al duurt de behandeling maar enkele minuten, vertellen wij u constant wat er gebeurt en gaat gebeuren. Onze begeleiding stopt uiteraard niet op het moment dat u onze kliniek verlaat. Wij hechten namelijk ook veel waarde aan ons uitgebreide nazorgtraject. U zult gedurende een jaar een aantal keren terugkomen voor de belangrijke nacontroles. Wij willen weten hoe het met u en met uw ogen gaat. Zelfs jaren na uw behandeling.

Uw oog is onze zorg

U én uw ogen staan bij ons op 1. Bij ons kunt u erop aan dat wij ons volledig inzetten om het gehele traject zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Bij EyeMIND vinden wij het belangrijk dat u met een tevreden gevoel én een goed zicht terugkijkt op uw behandeling. Niet voor niets krijgt u bij de kliniek een levenslange zichtgarantie*.

EyeMIND is er voor ú

Onze persoonlijke aandacht, volledige en eerlijke voorlichting over ooglaseren en refractieve chirurgie en ons voor- en nazorgtraject worden door de patiënten enorm gewaardeerd. Onze werkwijze en toewijding zijn voor ons vanzelfsprekend. Deze vanzelfsprekendheid kan niet zonder:

    • Een persoonlijke aanpak

Bij ons staat u centraal. Wij begrijpen dat het een grote stap is om een ooglaserbehandeling te ondergaan. Daarom zien wij het als onze taak om u zo goed en comfortabel mogelijk door het hele ooglasertraject te begeleiden. Dankzij onze persoonlijke aanpak staan wij vanaf het eerste contact tot jaren daarna voor u klaar.

    • De veiligste methodes

Ooglaseren moet volgens ons met de veiligste en nauwkeurigste methodes worden uitgevoerd. EyeMIND ooglaseren zonder mes™ is de belofte dat uw ogen worden gelaserd zonder gebruik te maken van een microkeratoom**.

    • Ervaren artsen

Uw zicht is belangrijk. De kliniek werkt met de meest ervaren oogartsen. Het is bewezen dat de ervaring van de oogarts, naast de gebruikte apparatuur, doorslaggevend is voor het succes van een ooglaserbehandeling. Daarom heeft de kliniek met Prof. Dr. Bozkurt Şener en Dr. Otto Wolter twee internationaal gerenommeerde top specialisten in huis die beiden meer dan 75.000 behandelingen hebben uitgevoerd.

    • Geavanceerde technologie en apparatuur

Uw zicht is kostbaar. In de kliniek wordt u behandeld met de meest geavanceerde apparatuur. Door deze moderne technologie kan de kliniek u de nieuwste, de nauwkeurigste en de veiligste behandelmethodes aanbieden. De apparatuur wordt zeer regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

    • Een Levenslange Zichtgarantie

Ooglaseren is en blijft een operatie. Hoe goed een arts ook is of hoe geavanceerd de technieken ook zijn. Geen kliniek of arts kan u 100% garantie geven dat u voor altijd zonder bril of lens door het leven zult gaan. Gezien het feit dat wij het zeer belangrijk vinden dat u zo lang mogelijk kunt genieten van uw “goede” ogen, biedt de kliniek een gratis herbehandeling* aan mocht dit nodig zijn. Dit recht behoudt u altijd.

*) Uw ogen dienen medisch gezien wel geschikt te zijn voor een herbehandeling. Bijvoorbeeld: u dient voldoende restdikte van uw hoornvlies te hebben om nog een keer behandeld te kunnen worden. Of uw reststerkte dient minimaal een jaar stabiel te zijn. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
**) Microkeratoom is een chirurgisch mesje waarmee een hoornvliesflapje wordt gemaakt alvorens uw ogen worden gecorrigeerd met de laser. Dit mesje wordt gebruikt bij LASIK en EPI-LASIK. Alhoewel onze artsen veel ervaring met deze twee methodes hebben, adviseren wij de Intralase FenmtoSecond LASIK ooglasermethode. Bij ons wordt het flapje standaard gemaakt met de FemtoSecond laser.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u weten of u in aanmerking komt voor ooglaseren? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie