Bel ons servicenummer: 010 - 242 98 81 of Bel Mij Terug

Ma t/m Vrij 09.00 - 21.30 uur

Vragen over PTA Wavefront

Q:Hoe kan ik weten of een wavefront behandeling raadzaam is?

De PTA Wavefront behandeling kan, als uw ogen niet aan de gemiddelde parameters voldoen, bij u benodigd zijn. Dit wordt tijdens het vooronderzoek gemeten en hier wordt u vervolgens over geïnformeerd.

Q:Wat zijn lage en hoge aberraties?

Er zijn twee verschillende oogafwijkingen. Dit zijn Hoge en lage aberraties. Voorbeelden van hoge aberraties zijn bijvoorbeeld Halo’s en het dubbel zien van voorwerpen. Lage aberraties zijn de meer ‘standaard’ afwijkingen zoals bijziendheid en verziendheid.

Q:Is een FemtoLASIK aangevuld met een wavefront duurder?

Ja, de kostprijs van de PTA Wavefront aanvulling zorgt ervoor dat een Wavefront guided FemtoLASIK behandeling duurder is.

Q:Waarom is het resultaat met Wavefront beter dan het resultaat zonder?

Wavefront geeft een beter resultaat omdat de gemiddelde parameters zijn vervangen door unieke persoonlijke details van uw ogen. Hierdoor kan de correctie effectiever gebeuren. Oftewel de behandeling is voor 100% op de specifieke parameters van uw ogen gericht.

Q:Levert PTA Wavefront bij iedere individu evenveel voordeel op?

Ieder individu heeft extra baat bij de Wavefront technologie omdat er meer persoonlijke details in de correctie worden meegenomen. Dit zorgt bijvoorbeeld voor een besparing van het hoornvlies dat verloren gaat bij de correctie. Hoeveel % het verschil tussen een reguliere behandeling en een wavefront guided behandeling is verschilt per individu.

Heeft u nog vragen over de PTA Wavefront die niet in deze veelgestelde vragen sectie zijn beantwoord? Vul dan het onderstaande formulier in en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk. Al laat u uw Twitter naam achter dan sturen wij een tweet als wij uw vraag hebben beantwoord.

Stel uw ooglaser vraag